Zvanicna prezentacija MPZZS - Zastita zivotne sredine

21. oktobar 2017.

image1Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan prisustvovao je dodeli donacije američke kompanije Freytech Agenciji za zaštitu životne sredine i jednom od naših vodećih instituta u ovoj oblasti. Predstavnik kompanije Freytech  Dejvid Roberts (David Roberts), poklonio je dva uređaja za dekontaminaciju zemljišta, koji predstavljaju novu tehnologiju u zaštiti životne sredine. (više…)

19. oktobar 2017.

DSC_0023Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i ministar zaštite životne sredine Goran Trivan razgovarali su sa američkom delegacijom koju predvodi državni sekretar Merilenda Džon Vobensmit (John Wobensmith) o uvezivanju srpskih gradova i opština sa američkim, radi jačanja bilateralnih odnosa i razmene iskustava i znanja. (više…)

19. oktobar 2017.

image1

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan i delegacija savezne države Merilend iz SAD razgovarali su danas sa gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem o  međusobnoj saradnji u sektoru zaštite životne sredine. Nakon sastanka predstavljeni su investicioni potencijali i projekti grada Niša u toj oblasti. (više…)

18. oktobar 2017.

image1Ministar zaštite životne sredine, g-din Goran Trivan i delegacija savezne države Merilend iz SAD, sastali su se sa ministrom rudarstva i energetike, g-dinom Aleksandrom Antićem. Na sastanku su razmatrani konkretni projekti i definisano je nekoliko ključnih tema. (više…)

18. oktobar 2017.

thumbnail (7)Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić sa delegacijom savezne države Merilend iz SAD razgovarali su u Novom Sadu sa predsednikom Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine  Igorom Mirovićem i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem. Sagovornici su istakli mogućnosti za uspostavljanje saradnje u sektoru zaštite životne sredine, te su predstavljeni investicioni potencijali i projekti u toj oblasti. (više…)

17. oktobar 2017.
Goran Knežević, ministar privrede Srbije i Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske

Goran Knežević, ministar privrede Srbije i Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske

Na Devetom zasedanju Zajedničke komisije sa Mađarskom (Subotica, 16. i 17. oktobar 2017. godine) razmatrana su sva aktuelna pitanja ekonomske saradnje između delegacije Republike Srbije koju je prevodio Goran Knežević, ministar privrede i delegacije Mađarske koju je predvodio Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova i trgovine. (više…)

17. oktobar 2017.

IMG_0231Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić sa delegacijom savezne države Merilend iz SAD, sastali su se sa prvim potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova Republike Srbije Ivicom Dačićem. (više…)

17. oktobar 2017.

IMG_0212Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan sa delegacijom iz Merilenda prisustvovao je prezentaciji projekta “Beograd na vodi”. Projekat su predstavili predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević i glavni urbanista Milutin Folić. Događaju je  prisustvovao i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić. (više…)

KORISNI LINKOVI
Agencija za zaštitu životne sredine Republički hidrometeorološki zavod Agencija za zaštitu od jonizujućih zračenja i nuklearnu sigurnost Srbije Zavod za zaštitu prirode Srbije